ge mig fast nu bara..!

Hade teammöte idag på jobbet, men jag kunde innte gå på det för jag var tvungen sitta på sentralbordet. Men jag fick tydligen mycke skryt! =) å en vinflarra! hihi så duktig är jag :D

Efter jobbet tänkte jag bara göra en liten runda på stan, men så glömde jag gå av bussen och byta så då åkte jag hem och tänkte att jag bara skulle lämna vinflaskan för den var rätt tung å bära på. Väl hemma blev jag lite trött så ja la mig i sängen å tänkte att jag bara skulle ligga i 5 min. Inte blunda. Inte somna.Men så bara äh jag blundar lite, det är så skönt. Sen kände jag hur jag höll på att somna men bara ähhhh en liten stund bara. Så blev klockan kvart i sju och det var tid för tv! så det blev inge stan :) lika bra det om jag tänker efter =)


ha de!!




jag vill ha 2 veckor i ett varmare land













haha ja jag var in på pixbox och kollade på bilder :P



hallå där kött och blåbär

Vi utökar familjen här i oslo snart! Om två veckor ca kommer Emelie hit! :) Hon ska bo hos oss i våran lilla lägenhet men det kommer gå braaaaaaaaaa. Hon har fått jobb till december nice nice!

själv har har bara typ en månad kvar på mitt jobb... om dom inte förlänger och det vill jag ju! jag vill va kvar! nu trivs jag =) jag har fått lära mig att sitta på centralbordet och svara i telefon och det är ganska skoj. Och det ska sluta en person där så det blir en ledig tjänst och den ska jag söka!

Lina var här förra veckan, det va skitanajs =) snuttiluttan! Vi var på a-ha konsert på lördagen med mitt jobb höhö det var kul, sen var vi på ett nöjesfält på söndagen och åkte massa karuseller. kulkul.




Önskar att alla ni bodde i Oslo =)


pdol


lina på besök i oslo och hon gillar inte att vi inte har en vinöppnare :)



A-HA


jag å olof åker karusell på tusenfryd!





tre vänner i en park








spännande å se hur länge de blir till nästa uppdatering! =)


RSS 2.0